Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με ACS courier.

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε στην διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω της εταιρείας ACS και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail αντίγραφο της παραγγελίας σας και λεπτομέρειες με το ακριβές ποσό της συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

* Τα έξοδα μεταφοράς είναι 2.50 ευρώ. Το πρόσθετο κόστος της αντικαταβολής είναι 1,50 ευρώ.

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με την εταιρία ACS  παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Παραλαβή απο το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προιοντα σας απο το καταστημα μας οδός Αριστοτέλους 76 – Αχαρνές Αττικής χωρίς πρόσθετη χρέωση μεταφορικών.

Kατοπιν συνενοησης παραδοση μπορει να γινει με μεταφορικη εταιρια η κτελ με προεξοφληση λογαριασμου